3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Хорольська К.

Автор: yulua від 15-10-2013, 09:25, переглядів: 2 780

0
Хорольська К.Хорольська Карина – випускниця Кіровоградського облкомплексу 2013 року. Життєве кредо цієї запальної дівчини: «Іти вперед і не здаватись, адже тільки сміливим підкорюється море».

Карина – ентузіастка своєї справи. А справ у неї завжди багато! Вона настільки цілеспрямована, що здатна виконувати одночасно велику кількість завдань. Причому те, що їй дійсно подобається, вона ніколи не залишить напівдорозі. Тому за два роки навчання в гімназії вона має досягнення.

У 2012 році нагороджена Дипломом II ступеню за перемогу в III етапі Всеукраїнської олімпіади з психології та педагогіки та Дипломом II ступеню в обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН з психології під керівництвом Г.В.Якимчук. У 2013 році нагороджена Дипломом III cтупеню Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН з економіки під керівництвом Н.О.Пасічник, О.В.Сторожук.

«Пізнай себе – пізнаєш світ», – ця фраза змушує дівчину бути у постійному пошуку. І для неї не має значення, що вона шукає, важливо лише те, чи правильно вона скористається знайденим.

Карина дуже комунікабельна. Де б вона не знаходилася, завжди знайде друзів за інтересами. Частина з них – за межами України завдяки активній роботі в молодіжному парламенті Євроклубу м.°Кременчука.

Карина закінчила школу мистецтв з  класу фортепіано та образотворчого мистецтва, хореографічну студію Л.°Москаленко. Її музичні захоплення різнобічні: вона залюбки слухає як джаз, так і сучасні музичні композиції. Захоплюється сучасною світовою літературою (Х.Муракамі, П.Коельо), мандрівками світом.

Дівчина мріє реалізуватись в сфері бізнесу та економіки, удосконалити знання з англійської, німецької та польської мов. Має намір у подальшому вивчити французьку та італійську. Мріє жити в Монако, бо там найкращі умови для розвитку власного бізнесу.

Категорія: Галерея слави

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.