3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Кролік В.

Автор: yulua від 15-10-2013, 09:34, переглядів: 2 580

0
Кролік В.Кролік Валерія – випускниця Кіровоградського облкомплексу (гімназії-інтернат-школи мистецтв) 2013 року. Переможниця обласного етапу Малої Академії наук України у 2012-2013 р., нагороджена дипломом І ступеня (секція географія  та ландшафтознавство) та переможець ІV етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії наук України у 2013 н. р. в Києві (секція географія та ландшафтознавство – ІІІ місце). Тема наукової роботи: «Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку сільського зеленого туризму на прикладі Кіровоградської області».

З перших днів перебування в гімназійному колективі зарекомендувала себе людиною організованою, цілеспрямованою, працелюбною та ініціативною, відповідальною, сумлінною, старанною, ученицею, вона має високий рівень компетентності з навчальних предметів, проявила себе як талановита, працездатна та дисциплінована учениця. Вона вирізняється високим рівнем розвитку інтелекту, гнучкою ерудицією і постійно підвищує свій рівень знань у різних галузях. Найбільшу увагу учениця надає вивченню історії та географії. Неодноразово ставала переможцем та учасницею багатьох конкурсів, має високий рівень навчальних досягнень, призер обласної олімпіади з географії (ІІІ місце). Валерія має високі здібності до засвоєння навчального матеріалу. Проявляє високий інтерес до навчання. Уміє логічно мислити, аналізувати, робити правильні висновки. На уроках завжди уважна, активна. Має широкий кругозір, усебічно розвинена, багато читає, захоплюється роботою в мережі Інтернет.

До виконання громадських доручень ставиться старанно. Скромна, весела, урівноважена, розсудлива, дисциплінована, самостійна. Користується повагою та авторитетом як серед викладачів так і серед товаришів. Завжди має свою думку, вимоглива до себе й інших. 

Валерія – надзвичайно яскрава особистість, активна, наполеглива в навчанні, здатна не тільки працювати за певним алгоритмом, а й творчо мислити.  З дитинства пише вірші та прозу. За інтелектуальними розвитком гімназистка випереджає своїх однолітків. Її енциклопедичні знання з природничих наук вдало поєднуються з активністю в громадському житті закладу та класу. Дівчина доброзичлива, цікава співрозмовниця.

Гімназистка прагне постійного самовдосконалення та саморозвитку. Валерія мріє вступити до університету і пов’язати своє подальше життя зі сферою туризму...

Категорія: Галерея слави

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.