3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Крамаренко Н.

Автор: yulua від 15-10-2013, 08:44, переглядів: 2 677

0
Крамаренко Н.Крамаренко Наталія - випускниця гімназії 2012 року, переможниця ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2011-2012 н.р., нагороджена дипломом ІІІ ступеня (секція англійської мови). Тема наукової роботи «Лексико-семантичні та етимологічні особливості фразеологічних одиниць американського варіанту англійської мови». 
Наталія має високі здібності до засвоєння навчального матеріалу. Проявляє високий інтерес до навчання. Уміє логічно мислити, аналізувати, робити правильні висновки. Має схильність до предметів гуманітарного циклу, цікавиться історією, іноземними мовами, поглиблено вивчає їх. На уроках завжди уважна, активна. Має широкий кругозір, усебічно розвинена, багато читає, захоплюється роботою в мережі Інтернет.
Гімназистка перебуває в безперервному творчому пошуку, прагне постійного самовдосконалення та саморозвитку. Наталія мріє вступити до університету і пов’язати своє подальше життя з іноземними мовами.
Дівчина відверта, чесна, користується авторитетом, серед учителів та однокласників. Завжди має свою думку, вимоглива до себе й інших. Вважає, що головне в житті – стати хорошою людиною, не зламатися через невдачі, перешкоди і не зазнатися через успіх та славу.

Категорія: Галерея слави

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.