Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Презентація – захист 11-В класу «Обери свій шлях у майбутньому»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Презентація – захист 11-В класу «Обери свій шлях у майбутньому»

Автор: Французан від 11-02-2015, 23:48, переглядів: 1 478

0 Презентація – захист 11-В класу «Обери свій шлях у майбутньому»

У житті кожної молодої людини є момент, коли необхідно прийняти одне з найважливіших рішень - вибрати справу до душі, до покликання, тобто професію. Вступ до самостійного трудового життя іноді недаремно називають другим народженням. Адже від того, наскільки правильно зроблено вибір професії, залежить вдалий старт у доросле життя.

Щоб допомогти учням зорієнтуватися у світі професій, надати їм корисні поради, ознайомити однокласників зі своїм вибором у майбутньому, учні 11-В класу провели презентацію – захист «Обери свій шлях у майбутньому».

Під час презентації своїх проектів, учні класу зазначили, що для правильного вибору на користь певної спеціальності, необхідно якомога більше дізнатися про те, чим займаються люди різних професій, якими навичками та здібностями їм необхідно володіти. Так само важливим є питання престижу тієї чи іншої роботи. Діти звернути увагу на те, які можливості для розвитку, як духовного, так і матеріального, надає той чи інший вид діяльності.

Презентація – захист 11-В класу «Обери свій шлях у майбутньому»Учні 11-В класу, ознайомившись із рекомендаціями педагогів та психологів щодо вибору професії, зазначили, що при виборі своєї професії треба розібратися в собі, зрозуміти, що цікаво, що дає настрій життя, до чого лежить душа. Не варто поспішати з вибором професії, багато людей століттями шукають своє покликання і знаходять. Хто шукає той знайде. Вибрати собі професію до душі не так легко, тому до цього питання потрібно підходити дуже серйозно і усвідомлено.

Зробивши правильний вибір професії, людина відчує себе потрібною, отримуватимете задоволення від роботи, буде корисною людям та країні!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.