3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційно-просвітницькі акції

Автор: dend від 5-12-2014, 08:15, переглядів: 1 172

0

Інформаційно-просвітницькі акціїУчні 11-Б класу взяли участь в інформаційно-просвітницькій акції «За вільний світ без рабства», що проходила у Кіровоградській обласній учнівській науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського. Захід відбувся з нагоди відзначення 2 грудня Міжнародного дня боротьби за скасування рабства і в рамках щорічної акції «Шістнадцять днів проти насильства» за підтримки Міжнародної організації з міграції.

У програмі заходу – анонімне анкетування з метою визначення рівня обізнаності молоді щодо проблем торгівлі людьми, перегляд фільму «Життя на продаж». А потім діти разом створили плакати-колажі, де зобразили все, що вразило їх під час заходу: і шок від отриманої нової інформації, і поради як себе захистити на кшталт – нікому не віддавати свій паспорт та ін.

Усі присутні отримали інформаційні буклети, де окрім ілюстрованих коміксами застережень, створення на основі свідчень осіб, постраждалих від торгівлі людьми, там вказані безкоштовні номери телефонів гарячих ліній. 0800505501 – зі стаціонарних телефонів і 527 – з мобільних для національних телефонів.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.