Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Подорож 5 класу до державного музею - заповідника «Хутір Надія»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Подорож 5 класу до державного музею - заповідника «Хутір Надія»

Автор: Французан від 24-09-2014, 13:36, переглядів: 1 612

0 Подорож 5 класу до державного музею - заповідника «Хутір Надія»

Учні 5 класу відвідали державний музей - заповідник «Хутір Надія». Це одна з визначних історико-культурних пам’яток України. Діти побували у музеї - садибі Івана Карповича Тобілевича (Карпенка-Карого) та музеї хореографії. Найбільше учням сподобались танцювальний зал, музичні інструменти та вбрання тих часів. Можна було побачити і доторкнутися до станків за якими працювали славетні «ятранці». Тепер ми знаємо про минулі часи історії Кіровоградщини, про різні ансамблі, про те, що наш «Пролісок» входить до найкращих ансамблів світу.

Саме в цей день, в чудовому місті - на Хуторі Надія в великій альтанці, ми святкували День народження однокласниці. Діти ділилися Подорож 5 класу до державного музею - заповідника «Хутір Надія»враженнями, відпочивали, співали, танцювали на сцені парка. Вважаємо, що про такий День народження можна тільки мріяти!

Дуже приємно було в колі друзів їхати в комфортабельному автобусі та співати українські, святкові, патріотичні пісні.

Вважаємо, що наша подорож та відпочинок пройшли не тільки дуже гарно і весело , а й з користю для майбутнього навчання. Цей день був насичений, цікавий і незабутній!!!



Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.