Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування «Велика Вітчизняна війна. Битва за Дніпро» у 11-А класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування «Велика Вітчизняна війна. Битва за Дніпро» у 11-А класі

Автор: Французан від 22-11-2013, 09:46, переглядів: 2 859

0

Година спілкування «Велика Вітчизняна війна. Битва за Дніпро» у 11-А класіУ 11-А класі пройшла година спілкування на тему «Велика Вітчизняна війна. Битва за Дніпро». Мета проведення години спілкування – розповісти про рідкісний в історії воєн приклад масштабного і швидкого форсування широкої водної перешкоди при запеклому опорі крупних сил супротивника.

Учні прослухали доповідь про битву за Дніпро та визволення Києва, які мали величезне військово-стратегічне, політичне та міжнародне значення, про створений стратегічний плацдарм, який забезпечив звільнення всієї України, відкрив шлях для наступу Червоної Армії на Карпати та далі – у Європу. про потужний удар по фашистській Німеччині, який відіграв видатну роль у наближенні Дня Перемоги.

Підбиваючи підсумки, гімназисти зазначили, що з кожним роком час усе далі віддаляє нас від тих доленосних подій, але пам'ять про тих, хто, не шкодуючи свого життя, захищав нашу рідну землю, наше майбутнє, вічно житиме в серцях поколінь українців.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.