3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

"Перлина гімназії 2016"

Автор: anna_garifylina від 30-03-2016, 12:32, переглядів: 2 138

0 "Перлина гімназії 2016" 24 березня 2016 року в Кіровоградському навчально-виховному комплексі (гімназія-інтернат-школа мистецтв) м. Олександрія пройшло традиційне загальногімназійне свято «Перлина гімназії 2016», яке  підготували  заступник директора з виховної роботи Снігур С.В. і вчитель української мови та літератури Терещенко І.О. Цьогорічне свято було присвячене регіонам України, їх традиціям, культурним звичаям та красі.

Учасниці конкурсу виявили знання народних звичаїв та культурних традицій рідної України, продемонстрували національний одяг представлених регіонів, здивували своєю майстерністю та кулінарними здібностями.

Участь взяли учениці 8-го,  9-го, та 10-го класів:

Христонько Софія (представила Волинь);

Щока Катерина (представила Гуцульщину);

Пітулько Аліса (представила Полісся);

Мельник Катерина (представила Бойківщину);

Джаман Анастасія (представила Полтавщину);

Цапко Ангеліна (представила Поділля).

У конкурсі «Візитна картка»  учасниці коротко розповіли про себе, зацікавивши глядачів сценічною майстерність, оригінальністю, винахідливістю, різноплановістю.

Наступний конкурс «Національний костюм». Кожна учасниця демонструвала національний одяг та певний елемент, притаманний визначеному регіону України.

У конкурсі   «Краса в імені твоїм», дівчата виразно декламували авторські вірші про власні  імена.

 «Танцювальна Україна» - це конкурс, у якому дівчата показали танці різних регіонів нашої Батьківщини: волинську польку, подолянку, гуцулку, поліську польку, веснянку.

У «Коронному номері» учасниці розкрилися найповніше, вразивши суддів та глядачів. Кожна дівчина виявилася по-своєму талановита. Хтось полонив своїм голосом, інший -  здатністю декламувати вірші, а декому вдалося зачарувати присутніх неймовірним танцем чи хистом художника.

Для останнього конкурсу «Майстриня-господиня» дівчата приготували страви, характерні для їхнього регіону, представили їх перед глядачами і суддями та запропонували продегустувати цей кулінарний шедевр.

В кінці свята було  оголошено  результати конкурсу краси і грації «Перлина гімназії 2016» та нагороджено переможців.

Дипломом із титулом "Міс Перлина гімназії - 2016”  була нагороджена Мельник Катерина, учениця 9 класу. Вітаємо!

 Ми всі переконались, що є на Україні справжні красуні.  І ми сподіваємось, що вони прославлять на весь світ наші національні і культурні традиції, красу української Берегині!

Висловлюємо подяку керівникам гуртків  Шандор Ю. А., Шандору Є.В., Конотоп О.В. та Шаповаловій В. А., які забезпечили свято художніми номерами.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.