3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тиждень обміну досвідом

Автор: anna_garifylina від 14-11-2015, 15:07, переглядів: 1 280

0 Тиждень обміну досвідомПід час 10 навчального тижня 2015/2016 н.р. у Кіровоградському обласному навчально-виховному комплексі (гімназія-інтернат - школа мистцтв) м. Олександрія відбулися 10 відкритих уроків з різних предметів у різних класах, тому цей тиждень можна сміливо назвати "Тиждень обміну досвідом". 
Завуч з виховної роботи, Снігур Світлана Володимирінва, провела відкритий урок з художньої культури у 9 класі.
Вчитель української мови та літератури, Денисенко Ольга Миколаївна, провела відкритий урок з української літератури у 10 класі.
Вчитель української мови та літератури, Терещенко Ірина Олександрівна, провела відкритий урок з української літератури у 5 класі.
Всі проведені уроки відризнялися різноманітністю форм роботи з учнями та стилем проведення уроків.
12 листопада до закладу завітали вчителі математики з пгт. Нова Прага, щоб перейняти досвід викладання уроків математики в старших класах у вчителя математики та фізики Мірошниченка Олександра Івановича, та відвідали уроки математики Мірошниченко Тетяни Леонідівни.
13 листопада на базі гімназії відбувся семінар вчителів іноземної мови з обміну досвідом. У роботі семінару брали участь вчителі Новопразького НВК,волонтер Корпусу Миру Меган Беннет та вчителі англійської мови : Груша Анжеліка Миколаївна, Івасенко Анастасія Юріївна, Манухіна Ірина Анатоліївна.
Гості відвідали уроки у 9, 6 та 10 класах, прийняли участь в обговоренні питань методичного характеру, ознайомились із можливими видами роботи під час занять гуртка з англійської мови "English Club".

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.