3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Підсумки Тижня природничих дисциплін

Автор: anna_garifylina від 24-10-2015, 13:09, переглядів: 1 107

0

Підсумки Тижня природничих дисциплін На завершення Тижня природничих дисциплін до уваги гімназистів була представлена лінійка "Екологічні проблеми м. Олександрії".

Людина - дитя Землі, продукт природи, результат розвитку біосфери. Ще у XVIII ст. людство перебувало в гармонії з природою, але вже наприкінці ХІХ ст. виник дисбаланс між людством і навколишнім середовищем, особливо це відчувається в містах. 

Прогулюючись околицями міста Олександрії не завжди можна говорити про екологічну чистоту. Це підтвердили наші гімназисти, роблячи фоторепортаж екологічних проблем міста. З`ясувалися, що ми вбиваємо самі себе, нехтуючи елементарними правилами охорони довкілля. Можливо через нашу лінь. Чи через те що впевненні – покарання за це не буде? 

«Штрафувати тих, хто викидає сміття на вулиці», – із такою петицією звернулися громадяни України до президента.  Адже за підрахунками соціологів щодня від 1 до 2 кілограм сміття залишає одна людина. Якщо вчені привертають увагу цифрами, то митці – своїми творами. Зокрема, гімназистів вразили фото американського фографа Грега Сегала, який зробив фотосесію з людьми різного віку і різних професій в смітті, яке накопичується за тиждень. Результати вразили всих, хто побачив ці фото, і насамперед через велику кількість непотрібного сміття, яке кожен з нас міг би і не залишати.

 Після лінійки відбулося оголошення та нагородження переможців заходів, які проходили під час Тижня природничих дисциплін.

 

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.