Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Конференція «Шляхи вирішення екологічних проблем» у 11-Б класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Конференція «Шляхи вирішення екологічних проблем» у 11-Б класі

Автор: Французан від 5-03-2014, 17:29, переглядів: 4 721

0

Конференція «Шляхи вирішення екологічних проблем» у 11-Б класіУ 11-Б класі відбулася конференція «Шляхи вирішення екологічних проблем». Конференція була відкрита хвилиною мовчання, якою ми вшанували пам’ять співвітчизників, загиблих під час трагічних подій в Україні.

«Шляхи вирішення екологічних проблем» – не перший захід, під час якого обговорювалися сучасні проблеми екології. Підготовлена конференція стала продовженням вивчення та обговорення зазначених проблем. Гімназисти підготували інформацію про досвід вирішення екологічних проблем в різних країнах світу та в Україні. Готуючись до конференції гімназисти провели анкетування, під час якого було запропоноване запитання: Хто, на Вашу думку, винен у поганому екологічному становищі в Україні в першу чергу?

·влада та законодавство;

·низький рівень свідомості жителів країни.

Більшість (94%) опитаних відповіли, що все ж таки причина у низькому рівні свідомості жителів України.

Учні дійшли висновку, що якщо бути прикладом і розповідати оточуючим про необхідність дотримання екологічної культури, то таким чином можна вплинути на інших. Вирішення певних екологічних проблем лежить на плечах не лише світових організацій, окремих держав, а й на кожному з нас. Усвідомлюючи це, учні 11-Б класу у квітні минулого року у міському парку на Набережній провели екологічну акцію «Врятуємо наше місто від сміття!». Гімназисти прибрали територію парку від сміття і закликали відвідувачів зони відпочинку не смітити .

В рамках акції гімназисти також прийняли рішення звернутися до місцевої влади з ініціативою обладнати місця відпочинку у міському парку і встановити урни для сміття. Кожен з нас повинен виховувати у собі екологічну культуру, щоб жити у гармонійному і безпечному світі.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.