Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » Тиждень трудового навчання, образотворчого мистецтва, музичного мистецтва, хореографії та фізичної культури.

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тиждень трудового навчання, образотворчого мистецтва, музичного мистецтва, хореографії та фізичної культури.

Автор: anna_garifylina від 21-05-2015, 14:02, переглядів: 1 492

0
Тиждень трудового навчання, образотворчого мистецтва, музичного мистецтва, хореографії та фізичної культури.В середу (13.05) всі учні гімназії були запрошені на ранкову лінійку "У світі тисячі професій, і лиш одна із них твоя", в ході якої ознайомилися з цікавими професіями сьогодення.
 
Учні 5-7 класів взяли участь в конкурсі малюнків "Я малюю Україну". Переможців виявити було складно, тому що всі роботи були дуже різноплановими, цікавими, оригінальними.
 
Четвер (14.05) в гімназії було оголошено Днем танцю. На великих перервах всі учні із задоволенням брали участь у танцювальному флеш-мобі, а завершився день великим концертом, що був присвячений Всесвітньому Дню танцю.
  
Тиждень трудового навчання, образотворчого мистецтва, музичного мистецтва, хореографії та фізичної культури.15 травня відбулась лінійка "Життя - це рух, а рух- це танець". В суботу 16 травня було проведено підсумки тижня та нагородження переможців.
 
Більше фото тут.

 

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.