Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Прагнемо до гармонії моральних стосунків!

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Прагнемо до гармонії моральних стосунків!

Автор: yulua від 28-02-2014, 12:25, переглядів: 2 433

0
Прагнемо до гармонії моральних стосунків! На минулому тижні у 7 та 8 класах було проведено бесіди з тестуванням на тему: «Моральні стосунки між хлопчиками та дівчатками». Мова йшла про дружбу між хлопчиками та дівчатками, про перше кохання, про важливість цих почуттів у формуванні особистості. Також говорили про моральні цінності сучасних підлітків. Якимчук Г.В. провела тестування на визначення найважливіших моральних цінностей для підлітків.

 Отже, ми отримали такі результати вибору моральних цінностей сучасного підлітка гімназії: здоров’я (24%), довіра і наполегливість (по 15%), гармонія в сім’ї, любов, чесність, воля (по 9%), краса, гідність (по 4%).

Приємно відзначити, що підлітки нашого комплексу прийшли до висновку, що такі цінності як здоров’я, сім’я, відвертість, любов, воля, чесність, – найголовніші! А моральна свідомість є найвищим вираженням розвитку людини, відтак, коли немає моральної свідомості, гуманізму кожної окремої людини, то й немає її розвитку, повного формування особистості з її внутрішнім світом.

 

Категорія: ---

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.