3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Всі ми різні – всі ми рівні!

Автор: Joker_13 від 21-03-2017, 15:59, переглядів: 1 814

0

У Кіровоградському облкомплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв) ІІ ступеня практиканткою КДПУ ім. В. Винниченка Жушман Т.О. та вихователем Брайко А.А. було проведено бесіду з учнями сьомого класу на тему: «Всі ми різні – всі ми рівні!».

 Основною метою обговорення було навчити толерантного ставлення учнів до людей іншої національності, різного соціального статусу та людей з обмеженими фізичними можливостями. Проглянули відеоматеріали які викривали проблеми ставлення людей один до одного. Дуже вразило, що проблема толерантності навіть є актуальною зараз в нашому здавалося б прогресивному XXI столітті.   

Наприкінці зазначалося, що потрібно перш за все виховати в собі толерантну особистість і ставитись до людини відповідно до її вчинків, а не через її колір шкіри чи рахунок в банку. І справді завдяки цій бесіді учні висловили свої погляди та думки і кожен в класі намагався вислухати та не заперечувати думки один одного.   

Висновки, які зробив для себе кожен семикласник та думки які висловив на аудиторію, не повинні лишитись лише формальністю, а стати принципом по житті.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.