3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Хто сильніший?

Автор: dend від 28-02-2017, 11:10, переглядів: 985

0

У Кіровоградському облкомплексі (гімназія-інтернат-школа мистецтв) ІІ ступеня практиканти з допомогою вихователя підготували і провели інтелектуально-розважальну програму: «Хто сильніший?».

Метою було виховувати у дітей через ігри  людяність, гуманізм у стосунках, доброзичливість, повагу до людей, розвивати цілеспрямованість, наполегливість в досягненні мети; поглибити і розширити поняття у дітей про дружбу, навчити учнів сприймати різні життєві ситуації, аналізувати їх та знаходити шляхи виходу з них; допомогти усвідомити значимість слова «друг»; сприяти зміцненню дружнього колективу в класі, школі; виховувати любов, повагу та бережне ставлення до друзів.

Під час заходу семикласники нагадали про такі поняття, як «дружба», «довіра», «добродушність» розповідали про бережливі, ніжні, сповнені поваги стосунки на власних прикладах.

По завершенню  зробили висновок, що якщо хочеш мати вірних друзів, то і самому треба бути вірним, чесним та справедливим по відношенню до інших. «Бути другом –– значить бути щасливим».

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.