Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Відвідування державного музею-заповідника «Хутір Надія» учнями 10-А класу

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відвідування державного музею-заповідника «Хутір Надія» учнями 10-А класу

Автор: Французан від 21-09-2016, 11:19, переглядів: 929

0

Відвідування державного музею-заповідника «Хутір Надія» учнями 10-А класуУчні 10-А класу відвідали державний музей-заповідник «Хутір Надія» з метою формування знань про культурно-суспільні надбання нашого народу, історичну спадщину і її традиції. Це місце - одне з небагатьох на Кіровоградщині, де можна відчути особливу атмосферу  життя наших видатних земляків, які увійшли до світової  історії драматургії.

Розпочалося знайомство із заповідником з розповіді про історію маєтку. Учні мали змогу прогулятися територією хутора, слухаючи цікаву розповідь про власників та відомих гостей цього місця. Ліцеїсти   відвідали будинок ,в якому  провів більшу частину свого життя драматург Іван Карпенко-Карий. Саме в цьому будинку він написав свої видатні твори, такі як: «Сто тисяч», «Мартин Боруля» та інші. Будинок  вразив  своєю неповторністю, всі ніби Відвідування державного музею-заповідника «Хутір Надія» учнями 10-А класупоринули у тогочасну  Україну з її простотою, але притаманною у всі часи щедрістю та гостинністю. Учні 10-А класу дуже вдячні  гімназії за можливість побувати на екскурсії, яка дала змогу дізнатися  більше про творчість видатних постатей рідного краю. Вихованці ліцею цікаво провели час і згуртувалися як колектив.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.