Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » У 10-Б класі проведено бесіду «Взаємостосунки між хлопцями та дівчатами»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

У 10-Б класі проведено бесіду «Взаємостосунки між хлопцями та дівчатами»

Автор: Французан від 28-11-2015, 11:55, переглядів: 1 090

0

У 10-Б класі проведено бесіду «Взаємостосунки між хлопцями та дівчатами»Що ми називаємо любов’ю, коханням, яка між ними різниця… На це питання кожен може дати відповідь, але в той же час кожен розуміє це по-своєму. У нашому житті часто справжня любов підмінена так званою «фальшивкою». Свого часу відомий французький письменник Франсуа де Ларошфуко доречно зазначив: «Любов одна, але підробок під неї – тисячі».

На сьогоднішній день у світі переважають хибні уявлення про любов. Ознаками сучасного «модного» юнака чи дівчини вважається швидка перемога. Таке розуміння любові переконливо нав’язується нам засобами масової інформації через «мильні опери», бульварні романи, реклами. Навколо нас безліч різноманітних спокусливих образів. Ми повинні навчитися не сліпо довіряти шкідливому впливу, а протистояти йому.

У процесі бесіди ми опрацювали легенду «Краса та Потворність», висловили власні думки з приводу того, у якому віці людина може закохатися, а в якому – полюбити по-справжньому, в чому відмінність між закоханістю, коханням та любов’ю, а також чи вміє прощати справжня любов.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.