3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Допомога бійцям АТО

Автор: dend від 26-11-2014, 11:57, переглядів: 1 554

0

Віра в краще дає силу для подвигів, віра в неймовірне спонукає до дії, а бажання допомагати людям сіє добро в душах небайдужих. Саме тому 11-Б клас бере активну участь у всеукраїнських акціях «Лист пораненому» та «Допомога бійцям АТО». Учні передають воїнам АТО листи, малюнки, власні вироби, цим самим моральну підтримуючи воїнів-героїв, які перебувають у зоні бойових дій та мужньо захищають незалежність України і кожного з нас.

Не були байдужими і батьки учнів. За їхньої підтримки бійцям було зібрано продукти харчування, необхідні речі. Також старшокласники з концертною програмою «Україна понад усе» відвідали Кіровоградський обласний військовий госпіталь, де лікуються та проходять курс реабілітації учасники АТО. Без перебільшення можна сказати, що концерт пройшов на одному диханні, а теплий прийом медичного персоналу та вдячних глядачів тільки додав позитиву.

Учні мали можливість відвідати бійців у палатах, пригостити їх мегапозитивними фруктами-бананами, а також поспілкуватися та сфотографуватися, а найголовніше-побажати швидкого одужання та миру!

Тож ми повинні підтримувати наших героїв як матеріально, так і морально.

Категорія: Ліцейне життя / Волонтерська робота

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.