Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Бесіда «Збережи здоров'я змолоду. Здоровий спосіб життя – це модно» у 11-А класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бесіда «Збережи здоров'я змолоду. Здоровий спосіб життя – це модно» у 11-А класі

Автор: Французан від 5-02-2014, 14:40, переглядів: 3 371

0

Бесіда «Збережи здоров'я змолоду. Здоровий спосіб життя – це модно» у 11-А класіУ 11-А класі проведена бесіда «Збережи здоров'я змолоду. Здоровий спосіб життя – це модно». Мета заходу: швидко та ефективно поширювати знання про здоров'я, здоровий спосіб життя серед неповнолітніх, розвивати логічне мислення, уяву, навички самостійного пошуку знань, сприяти розумінню учнями переваг здорового способу життя та стимулювати їх до самостійного вибору подальшої життєвої позиції.

Під час спілкування було обговорено основні складові здорового способу життя, такі як рівень культури суспільства і особи, навчання засобам збереження і зміцнення здоров'я, настанова на довге та здорове життя та ін. Актив класу дійшов до консенсусу, що свідома мотивація здорового способу життя – це шлях до фізичної, емоційної гармонії, що у свою чергу забезпечують протистояння організму негативним явищам життя (наркоманія, алкоголізм, ранні статеві стосунки). Учням 11-А класу було запропоновано «11 правил здоров'я», які допомагають надовго залишатися у гарній формі і протистояти хворобам. Гімназисти дійшли висновків, що здоров'я – це найважливіша складова нашого існування, яку потрібно берегти ще змолоду.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.