Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Правовий брейн-ринг «Права та обов'язки громадян України» в 11-Г класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Правовий брейн-ринг «Права та обов'язки громадян України» в 11-Г класі

Автор: borovikoff від 24-01-2014, 15:40, переглядів: 2 709

0
Правовий брейн-ринг «Права та обов'язки громадян України» в 11-Г класіНещодавно в 11-Г класі відбувся правовий брейн-ринг «Права та обов'язки громадян України».

Людина від народження наділена правами, а з часом у процесі життя, після досягнення встановленого законом віку, набуває здатності мати обов’язки і нести відповідальність за свої дії.

Однак запам’ятаймо: поряд з нами живуть люди, які також мають права. Тому реалізовувати свої права, не порушуючи при цьому прав та інтересів інших – це своєрідне мистецтво. Досягти такого балансу можливо не тільки завдяки високій правовій свідомості і грамотності, а перш за все тоді, коли ти в своїх діях керуєшся совістю, порядністю, людяністю, добрими намірами, чесністю,повагою до оточуючих.

Ми не повинні бути осторонь, оскільки ми, молодь – це та сила, яка в змозі здійснити перетворення на краще і забезпечити більш справедливе майбутнє держави.

Жити серед людей непросто. У суспільстві кожен відіграє певну роль. Права і обов’язки, свобода і відповідальність – тільки в комплексі ці поняття роблять людину Людиною, яка живе в суспільстві. Запам’ятаймо! Закони та підзаконні акти створюються для того, щоб ми звертались до них при потребі. Вони захищають нас. І незнання закону не звільняє від відповідальності за його порушення.

Маханько Ольга, учениця 11-Г класу

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.