Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування «Держава потребує професіоналів» у 11-Г класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування «Держава потребує професіоналів» у 11-Г класі

Автор: borovikoff від 22-01-2014, 11:05, переглядів: 3 059

0
Година спілкування «Держава потребує професіоналів» у 11-Г класіКожен із нас хоча б раз у житті замислювався про своє майбутнє. Яким воно буде? Що нас чекає попереду?

Наша держава потребує освічених, активних громадян, які уміють добре працювати, налаштовувати контакти з іншими людьми, орієнтуватися в складних ситуаціях, швидко адаптовуватися до нових умов.

Тому 17 січня для учнів 11-Г класу була проведена година спілкування на тему: «Держава потребує професіоналів» (вихователь Кондакова А.О.). Учні нашого класу вважають, що дуже важливо, щоб сьогоднішнє молоде покоління усвідомило необхідність самовдосконалення. Ми, юні українці, майбутнє своєї держави, повинні зрозуміти, наскільки цінний кожен з нас для країни. А нам, в свою чергу, треба робити все для Батьківщини. Україна потребує професіоналів у всіх сферах діяльності. Ми, нове покоління, можемо це забезпечити, достатньо захотіти і не лінуватися щось робити для країни. Зараз нам необхідно добре вчитися, поглиблювати свої знання, щоб у майбутньому опанувати цікаву професію, яка буде необхідна нашій державі.

Тож підбиваючи підсумок нашого заходу ми зробили такий висновок - треба стати майстром своєї справи, щоб країна могла пишатися тобою.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.