Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Урок “Єдина родина в центрі України” у 11-А класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Урок “Єдина родина в центрі України” у 11-А класі

Автор: Французан від 12-11-2013, 16:50, переглядів: 2 221

0

Урок “Єдина родина в центрі України” у 11-А класіВсепоглинаюча гостинність української нації досить міцно затвердилась в традиціях толерантного ставлення до чужинців, до будь-якого «іншого». Ця традиція закріпилась і в ментальності українського етносу. Одну з головних рис називають - толерантність, повагу до іншої особистості, терпимість і відкритість до іншого, іноземного, іновірного. Українські традиції полікультурного співіснування досить багаті, і пов'язані як із психологією народу, так і з геополітичним положенням та міжцивілізаційним станом.

7 листопада 2013 року в 11-А класі було проведено регіональний урок "Єдина родина в центрі України”, метою якого визначити виховання сучасного громадянина в полікультурному середовищі, встановлення доброзичливих, позитивних взаємовідносин між учнями різних національностей, відпрацювання навичок поведінки, які базуються на розумінні, терпимості, компромісі, самоповазі та повазі до оточуючих

Урок “Єдина родина в центрі України” у 11-А класіУчні прослухали доповідь: про становлення громадянського суспільства в Україні, об’єднану спільними цінностями і пріоритетами; про національні меншини на українських землях; про право національних меншин користуватися своєю мовою в приватному житті і без будь-якої дискримінації.

Під час уроку діти зробили висновок: якщо дитина ставиться з повагою до традицій свого народу, то вона визнає це право і за іншими.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.