Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Бесіда на тему «Єдина родина в центрі України» у 11-Г класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бесіда на тему «Єдина родина в центрі України» у 11-Г класі

Автор: Французан від 11-11-2013, 12:44, переглядів: 2 427

0

Бесіда на тему «Єдина родина в центрі України» у 11-Г класі7 листопада в 11-Г класі відбулася бесіда на тему «Єдина родина в центрі України», метою бесіди було розкрити поняття «толерантність»; донести до учнів необхідність толерантності в суспільстві, на прикладі сучасного соціального становища в Україні; показати нагальну потребу злагоди, поваги до інших людей, їхніх думок.

Сьогодні дуже важливо зрозуміти необхідність толерантності в суспільстві. Ще у ХVIII ст. французький філософ-просвітитель Франсуа-Марі Вольтер сказав свою знамениту фразу: «Ваша думка для мене глибоко ворожа, але за Ваше право висловити її я готовий віддати своє життя».

Для того, щоб досягти успіху у власному житті, не витрачати сил на конфлікти, «побутові війни», учні 11-Г класу прийшли до висновку,що кожному доцільно сформувати у собі толерантність як рису характеру. Для цього необхідно:

·бути готовими до того, що всі люди різні – не кращі й гірші, а просто різні;

·навчитися сприймати людей такими, якими вони є, не намагаючись змінити в них те, що нам не подобається;

·цінувати в кожній людині особистість і поважати її думки, почуття, переконання незалежно від того, чи збігаються вони з нашими.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.