Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Регіональний урок «Єдина родина в центрі України» у 10-А класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Регіональний урок «Єдина родина в центрі України» у 10-А класі

Автор: Французан від 11-11-2013, 11:00, переглядів: 2 028

0

Регіональний урок «Єдина родина в центрі України» у 10-А класі7 листопада у 10-А класі відбувся Регіональний урок «Єдина родина в центрі України» в рамках проведення тижня розвитку національних культур.

Під час апаратної наради в Кіровоградській облдержадміністрації директор департаменту освіти і науки ОДА Ельза Лещенко підкреслила: «Заклади системи освіти повинні виховувати молоде покоління у дусі толерантного ставлення до представників інших культур, традицій та релігій».

Тож ми не залишилися осторонь і вирішили подискутувати на тему толерантності. Одразу згадалася наша поїздка до Всеросійського дитячого центру «Орлятко». Нам пощастило потрапити на міжнародну зміну, участь у якій брала молодь із Росії, Білорусії, Казахстану, Південної Осетії, Вірменії, Азербайджану і т.д. Основним завданням зміни було навчити нас толерантності, розумінню, що кожна нація унікальна та неповторна. Упродовж 20 днів ми змогли ознайомитися з народним одягом, танцями, традиціями, мовами та колоритом країн-учасників. Спогади про ці дивовижні дні назавжди залишилися у наших серцях, але найголовніше – ми дійсно навчилися поважати інші народи й усвідомили, що якими б не були колір шкіри, мова чи віросповідання, ми всі живемо на одній планеті, а тому взаємодопомога та забезпечення миру повинні стати головними принципами нашого життя.

Проведений урок змусив нас замислитися над тим, що всі люди різні, але ми не маємо стояти осторонь знущань чи расизму, а ще з малечку виховувати у собі людяність, милосердя та толерантність.

Валента Юлія,

учениця 10-А класу

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.