Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Учні 11-Г класу відвідали Художньо-меморіальний музей ім. О.О. Осмьоркіна

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Учні 11-Г класу відвідали Художньо-меморіальний музей ім. О.О. Осмьоркіна

Автор: borovikoff від 24-09-2013, 15:02, переглядів: 2 122

0

Учні 11-Г класу відвідали Художньо-меморіальний музей ім. О.О. ОсмьоркінаНещодавно учні 11-Г класу відвідали художньо-меморіальний музей ім. О.О. Осмьоркіна. Нами була переглянута експозиція музею: картини видатного українсько-російського художника, митців,які нагороджені премією Осмьоркіна. Особливо нашу увагу привернула до себе головна зала тому, що саме в ній було висвітлено життя О.О. Осмьоркіна, показано для загалу його роботи. І найголовніше що будівля музею і є той самий будинок, де художник прожив своє дитинство, юність та частинку молодого життя.

А ще нам неймовірно пощастило, адже саме цього дня в музеї проводилося відкриття фотовиставки Олександра Шулешка «Місто. Простір світла». Олександр Шулешко – відомий кіровоградський професійний фотограф, закоханий у своє місто. На нинішній виставці – образ міста насичений кольором і світлом сонця, ліхтарів, неонових реклам і ясно сяйного місяця, світ феєричної мови світлопису, відчутий і донесений до нас оригінальною особистістю неординарного майстра фотографії.

І наостанок, можна сказати лише одне: "Мистецтво у будь-який його проявах, прекрасне!".

Навроцька Ярослава, учениця 11-Г класу



Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.