Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Година пам’яті Героїв Небесної сотні «Герої не вмирають»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година пам’яті Героїв Небесної сотні «Герої не вмирають»

Автор: dend від 20-02-2017, 16:14, переглядів: 2 488

0

З метою вшанування пам’яті Героїв Майдану, виховання патріотизму та формування активної громадянської позиції 20 лютого учнями 11-Б було проведено годину пам’яті Героїв Небесної сотні «Герої не вмирають».

Старшокласники нагадали присутнім про значення Майдану в історії України, його роль у піднятті народного духу, збережені суверенітету та незалежності України, захисті прав та свобод Людини, засад Демократії, української мови та культури. Офіційно 20 лютого визначено як день жалоби за Небесною сотнею, за тими людьми, які ціною власного життя стали на сторожі нашого майбутнього.

У революції, приводом до якої стало жорстоке побиття молоді, одним з перших брав участь і наш земляк – бобринецький фермер Віктор Чміленко. Але йому вже не судилося повернутися з Майдану до дружини та трьох дітей – куля снайпера обірвала життя п’ятдесятирічного активіста.

Пісні «Небесна сотня» та «Мамо не плач» у виконанні Заліської Юлії та Зінчук Анастасії і «Не спи моя рідна земля» у виконанні Каракоця Дмитра та  учнів 10-А розчулили глядачів. Присутні ушанували Пам’ять Героїв Майдану хвилиною мовчання, поклали квіти до пам’ятного знака Героїв Майдану та пам’ятних дошок Героя України Віктора Чміленка і учасника АТО, нашого випускника Віталія Волкотруба.

 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.