3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Валента Ю.

Автор: yulua від 15-10-2013, 13:38, переглядів: 2 768

0
Валента Ю.Валента Юлія навчається в обласному комплексі (гімназія – інтернат – школа мистецтв) з 2008 року.  Обдарована учениця з високим навчальним потенціалом та творчими здібностями, всебічно розвинена, з широким кругозором, гарними людськими якостями дівчина завоювала  прихильність однокласників,  повагу педагогів. Юля багато читає, гарно навчається, з відзнакою закінчила 9 клас, цікавиться новинками науки, культури, літератури, творчо працює з додатковими джерелами інформації, що допомагає їй робити свої відповіді на уроках більш цікавими та змістовними. Особливу увагу і старанність проявляє у вивченні української мови та літератури. Наполегливість, працелюбність, бажання цього року дали гарний результат  - переможець ІVетапу (ІІ місце) Всеукраїнської  олімпіади з української мови та літератури.

Дівчина вважає, що будь-яка освічена людина повинна досконало володіти рідною мовою, знати її літературні цінності. Тим більше, що  улюблене заняття дівчини  – писати вірші, а без знань азів мови та творів класиків літератури не можна створити власної достойної поезії.

Юля має публікації в обласних періодичних виданнях та всеукраїнських дитячих журналах. У рамках президентського проекту «Рік дитячої творчості» вірші обдарованої дівчини ввійшли до збірки творів поетів-початківців, які є учнями Кіровоградського облкомплексу, «Перші паростки весни…»Неодноразовий переможець Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, Міжнародного мовно–літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Крім того, серед учасників конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика неодноразово перемагала в обласному турі та була лауреатом всеукраїнського.

         Валента Юлія - член шкільного парламенту, бере активну участь у Позакласній  роботі класу, гімназії. На щорічному загально гімназійному конкурсі «Поетичний зорепад» усі з нетерпінням чекають виступу поетеси, яка не лише пише прекрасні вірші, а ще й гарно їх читає. З великим задоволенням танцює, бере участь у різних виступах, концертних програмах разом із іншими учасниками ансамблю «Пролісок», отримуючи насолоду від мистецтва танцю.

Категорія: Галерея слави

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.