Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Євроклуб » Євроклуб «Астра» - лауреат Всеукраїнського фестивалю

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Євроклуб «Астра» - лауреат Всеукраїнського фестивалю

Автор: dend від 27-04-2016, 16:59, переглядів: 1 576

0

Євроклуб «Астра» - лауреат Всеукраїнського фестивалю20-22 квітня команда євроклубу «Астра» у складі Анастасії Кондаурової, Івана Осокіна, Олексія Поліщука та керівника Берлін Ольги Анатоліївни взяла участь у ХХІ Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі.

Три насичених дні у м. Кіровограді стали незабутніми для більш ніж 200 дітей з Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Кіровоградської, Київської, Полтавської, Хмельницької та Черкаської областей. Тему XXІ Фестивалю – „Від роду до народу, від народу до нації” висвітлили діти та підлітки у трьох номінаціях: „Громадська думка”, „Родинна творчість національно-патріотичного спрямування у сценічному мистецтві” та „Декоративно-ужиткове мистецтво”. Також на Фестиваль завітали партнери Кіровоградського обласного ЦДЮТ з м. Батумі (Грузія), які спільно з вихованцями центру беруть участь у реалізації міжнародного проекту „Демократія в школі”. У рамках Фестивалю гостями були проведені тренінги з вивчення прав людини.

Євроклуб «Астра» - лауреат Всеукраїнського фестивалюВ перший день юні таланти познайомилися один з одним на тренінгу комунікації. Під час активних ігор та вправ кожен знайшов собі друга. Позитивні враження продовжили отримувати учасники фестивалю на творчій майстерні за темою „Україна починається з тебе”, яка проходила у формі квесту. Пізнавальні та цікаві завдання на станціях ознайомили дітей з темою фестивалю та налаштували на роботу у номінаціях. Усі заходи фестивалю – завжди взаємопов’язані. Тому національно-патріотична тематика була продовжена у яскравому, зворушливому шоу-відкритті, який проходив на сцені Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького.

Наступного дня в програмі номінації «Громадська думка» були найрізноманітніші форми роботи, в яких конкурсанти змогли проявити свої таланти, вміння та креативність. За відгуками дітей їм найбільше запам’ятались стенд-ап, флешмоб, майстер-класи, організаційно-дієва гра тощо. Насичений другий конкурсний день закінчився веселою, активною, позитивною дискотечно-розважальною програмою „Фестивальний калейдоскоп”.

22 квітня 2016 року перегорнута чергова сторінка історії Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі. Євроклуб «Астра» не залишився без нагород. Це - Диплом ІІ ступеня, Диплом переможця заочного туру фестивалю та Диплом лауреата фестивалю за перемогу в організаційно-дієвій грі.

Фестиваль був справді незабутнім! Знайомство з новими людьми, тренінги, дискусії, стенд-апи, флеш-моби – все і досі крутиться в голові, не знаходячи собі місця… Найбільше вразила, мабуть, дискусія, адже дозволила за рахунок живого спілкування дізнатися більше про світогляд людей, їх ставлення до громадський та інших цінностей. Також моє серце підкорила команда з Грузії, презентувавши своє дивовижне місто – Батумі. Сподіваюсь, що це наша не остання зустріч!

Кондаурова Анастасія, 10-Б клас

Категорія: Євроклуб / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.