Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година памʹяті «Ще одна весна без вас..»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година памʹяті «Ще одна весна без вас..»

Автор: dend від 6-03-2021, 09:35, переглядів: 386

0

3 березня в 10-Г класі була проведена година памʹяті «Ще одна весна без вас…», яка була присвячена цвіту нашого народу, славним донькам нашої неньки, які не задумуючись стали на захист нашої держави. Жінки в Україні йшли служити добровільно з різними мотиваціями.

Серед Українських воячок є і наша землячка Катерина Володимирівна Носкова, яка народилася 23 квітня 1989 року в м.Знамʹянка Кіровоградської області. Працювала листоношею у сел.Знамʹянка-2 де і проживала.

У лютому 2015 року з власної волі була зарахована за контрактом до лав Збройних Сил України, добровільно вирішила відбути в зону проведення АТО. В ніч на 16 серпня 2015 року, наша землячка загинула в районі Горлівки, де був сильний обстріл зі сторони бойовиків. Їй вдалося вивезти з-під обстрілу двох поранених солдатів. Вона врятувала два людські життя, а своє віддала. Указом Презедента України від 25 листопада 2015 р., нагороджена орденом «За мужність» III ступеня ( посмертно).

Учнями було проглянуто відео про військово службовців жінок нашої країни, де було згадано їхню біографію, військові здобуття та причини їхньої загибелі.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.