Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » Загальногімназійна лінійка до Дня Гідності та Свободи

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Загальногімназійна лінійка до Дня Гідності та Свободи

Автор: anna_garifylina від 21-11-2015, 13:29, переглядів: 1 312

0
Загальногімназійна лінійка до Дня Гідності та Свободи Указом Президента України від 13 листопада 2014 року, з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного  та майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, установити в Україні День Гідності та Свободи, який відзначати щорічно 21 листопада.
Ми зібралися тут, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття. Ми з вами вшановуємо пам'ять героїв різних історичних подій: Голодомор 1932-33рр, Битва під Крутами, Бабин Яр. Тепер ми стали сучасниками ще однієї масової трагедії і водночас пам’ятної події для нашої країни. Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

У нашій пам'яті Вони назавжди залишились,
Історія одна, Вони - її частина.
Ви тільки знайте, браття, ми за Вас молились,
І молимось за неї - за неньку Україну!

Ніколи не забувайте ці сумні сторінки нашої історії, бо хто не знає минулого – той не буде мати майбутнього.  Лише з Україною в серці ми досягнемо свободи і гідного життя в нашій державі. 


 

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.