Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування до Дня Землі на тему «Екологія землі. Екологія душі»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування до Дня Землі на тему «Екологія землі. Екологія душі»

Автор: dend від 28-04-2017, 16:02, переглядів: 2 255

0

Проблема екології є однією з глобальних проблем сучасності. Особливість цієї проблеми полягає в тому, що вона має загальносвітовий характер, тобто зачіпає інтереси всіх народів світу, загрожує загибеллю всьому людству, вона має потребу в ефективних рішеннях, вимагає спільних зусиль держав і народів.

25 квітня в 11-А класі було проведено годину спілкування до Дня Землі на тему «Екологія землі. Екологія душі». Учні замислилися над важливістю збереження природи та чистоти міст і сіл та розглянули, до яких наслідків може призвести забруднення навколишнього середовища. Також одинадцятикласники виступили з доповідями на такі теми: чому ми не рятуємо свій власний «дім» – нашу Землю? Чому ми не шануємо природу, частиною якої ми є самі?

Тож як каже народна мудрість: «Якими є люди, такою є й природа навколо цих людей». І ці слова є істиною. У якому стані знаходитиметься навколишнє середовище залежить тільки від нас.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.