3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Перлини душі народної

Автор: dend від 22-04-2017, 08:04, переглядів: 934

0

20 квітня 2017 року учні Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) в рамках співпраці відвідали Кіровоградську обласну філармонію «Дитяча філармонія».

Уже не вперше дарують нам безліч позитивних емоцій і незабутніх вражень артисти академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни» під керівництвом народної артистки України Антоніни Червінської.

Їхня програма насичена яскравими хореографічними, інструментальними та вокальними композиціями, які підіймають настрій навіть у похмурі дні.

Оркестр «Зорян» є невід’ємною складовою всього сценічного дійства, його репертуарний діапазон дивував нас і музикою з античних джерел і творами сучасних композиторів.

Балетна група вразила блискучою виконавчою майстерністю, високим професіоналізмом та гармонійним поєднанням сучасного та власне українського.

Особливі риси внесли у спільне звучання колективу солісти – Тетяна Яковенко та Ярослав Страшной.

Наш заклад пишається тим, що випускники гімназії, в минулому учасники хореографічного ансамблю «Пролісок» сьогодні є артистами всесвітньо відомого ансамблю. Тож учні подякували всім за яскраві, незабутні враження та побажали подальших успіхів, вдячних глядачів та мирного неба.

 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.