3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Have Fun Exploring Europe

Автор: dend від 7-06-2016, 14:51, переглядів: 1 162

0

Have Fun Exploring EuropeСьогодні, 7 червня, в облкомплексі продовжила роботу літня мовна школа. Настав час гімназистам представити результати своєї діяльності вподовж першого тижня. Творчий звіт про виконане, вивчене і проведене під час занять мовної школи запропонували члени команди «Geniuses» (10-Вклас), які адаптували загальну тему «Have Fun Exploring Europe» відповідно до свого суспільно-гуманітарного профілю. Учні більш детально опрацювали найважливіші моменти в історії Євросоюзу та окремих країн, зокрема Великобританії та України.

У творчій, веселій і невимушеній формі було представлено історію написання Вільямом Шекспіром відомого монологу Гамлета «To be or not to be…».

Have Fun Exploring EuropeОдним із найяскравіших моментів концерту була відеопрограма англійською мовою «Heads and Tails» («Орел и решка»). Матеріали програми були відзняті самими десятикласниками під час екскурсії до міст козацької слави Чигирина, Суботова та Холодного Яру.

У сценці «The Evolution Theory» (Теорія еволюції) разом із командою гімназисти змогли пролетіти у вихорі часу по основних етапах еволюції людини. Десятикласники зуміли уміло створити образи мавпи, неадертальця та людини розумної на сцені, перенісши їх до стін гімназії, що викликало бурю захоплення і задоволення. Основна ідея звітнього заходу була показати всім, що лише через навчання, клопітку працю, турботу та любов людина може розвиватися і самовдосконалюватися. Адже, лише так можна стати справжньою ЛЮДИНОЮ.

Фотозвіт

Категорія: Ліцейне життя / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.