Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 8 класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 8 класі

Автор: Французан від 10-06-2015, 15:22, переглядів: 1 294

0 Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови  у 8 класі

2 червня літня мовна школа розпочала роботу з урочистої шоу-програми. Учні 8 класу об’єдналися у команду "Infinity” («Безкінечність») і під керівництвом харизматичного і творчого капітана Донченко Анастасії представили присутнім на заході свій девіз. Після цього було проведено заняття з риторики (Best Tips for Public Speaking – тренінг «Мистецтво говорити витончено, або як розвинути красномовство»), а також анкетування.

Наступні кілька днів члени команди "Infinity” подорожували: спочатку заочно (3 червня «завітали» до Великобританії, а 5 червня – до Сполучених штатів Америки), переглядаючи та обговорюючи відеофрагменти, показуючи свої знання у вікторині «Around the World (Навколо світу)», беручи участь у рольовій гріНавчально-виховна практика з вивченням іноземної мови  у 8 класі "Brits vs. Americans (Британська англійська – американська англійська)”; а 4 червня їм випала нагода подорожувати по-справжньому. Саме у четвер учні 8 класу відвідали Національний дендрологічний парк «Софіївка». Прогулянка на свіжому повітрі, цікава розповідь екскурсовода, перебування у колі друзів, ласкаві сонячні промінчики та життєдайний плескіт фонтану – усе це зробило подорож вражаючою, викликало безліч позитивних емоцій та незабутніх вражень.

«Чемпіони виховуються не у спортзалах. Вони виростають із чогось, що міститься в них глибоко всередині, - бажання, мрії, Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови  у 8 класібачення» (Мухамед Алі). Спорт завжди вважався відображенням людського життя. Тому 6 червня учні восьмого класу, представляючи у комічному світлі своє бачення важливості спорту у житті людини, протягом розважальної програми «Ready! Steady! Go намагалися донести глядачам ідею: здоровий дух – у здоровому тілі. Також у цей день гімназисти взяли участь у турнірах та естафетах.

8 червня члени команди "Infinity” провели дебати «Навіщо вчити іноземні мови» ("Why learn a foreign language”), обговоривши питання важливості знання рідної мови та кількох іноземних мов. А також восьмикласники провели вікторину «Ми – українці».

9 червня усі учасники літньої мовної школи завдяки старанням учнів 8 класу мали нагоду здійснити заочну подорож нашою Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови  у 8 класірідною країною разом із харизматичним капітаном Андрієм Миценком та чарівними стюардесами Валерією Мироненко, Юлією Рибалко та Софією Мазур. Глядачі насолоджувалися краєвидами українських міст, прослуховуючи цікаві факти про ці населені пункти та переглядаючи фотографії визначних місць.

10 червня члени команди "Infinity” здійснили пішохідну екскурсію містом. Кожен із учнів мав можливість проявити свої ораторські здібності і спробувати себе у ролі гіда, розповідаючи своїм однокласникам про те чи інше визначне місце Кіровограда.

 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.