Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 10-В класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 10-В класі

Автор: Французан від 9-06-2015, 11:47, переглядів: 1 332

0

Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 10-В класі2 червня учні 10 В класу в творчих групах захищали проект «Софіївка – перлина України». При підготовці захисту використали матеріал уроків з художньої культури про історію створення палацо-паркового комплексу епохи класицизму «Софіївка», знайшли багато цікавого та різноманітного матеріалу й доповідали, у висновку кожна творча група представляла власноруч складені кросворди. Переглянули фільм «Національний дендрологічний парк «Софіївка»» англійською мовою.

Наступного дня дорога до Умані була довгою, але учні 10 В класу знайшли собі заняття: читали книги, насолоджувалися музикою та краєвидом з вікна. Подорож дала нові знання, натхнення на нові відкриття, в свою історію класу ми додали нову сторінку, яка Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 10-В класізапам’ятається бурхливими емоціями, дружніми обговореннями й новими знайомствами.

4 червня учні 10-В класу відвідали дитячий концерт «Всі ми діти твої, Україна!», який відбувся в театрі імені М.Кропивницького, а після концерту вчитель англійської мови Нікітенко Наталія Петрівна провела конкурс «Птах бажань». Цей конкурс допоміг нам продемонструвати свою кмітливість та ерудицію.

5 червня учні 10-В класу відвідали міський літературно-меморіальний музей І.Карпенко-Карого. Основними напрямками діяльності музейного закладу є науково-дослідницька, експозиційно-виставкова робота, у приміщенні музею регулярно відбуваються літературні та музичні вечори. При перегляді виставки учні дізнались про письменників, поетів земляків: М. Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 10-В класіСмоленчука, Г. Берізку , О. Полевіну, А. Корінь. Дорогою до гімназії відвідали Кафедральний собор Різдва Богородиці (Володимирівська, Грецька церква), ознайомились з історією створення храму епохи класицизму.

6 червня учні 10-В класу цілеспрямовано займалися спортом, адже спорт – це здоров‘я, краса й відпочинок. Потім працювали над створенням презентації про проведення першого тижня мовної практики.

8 червня учні 10-В класу провели екскурсію пам’ятними місцями Кіровограда. В кінці дня організували невеличкий відпочинок, де обирали «Міс стрункість» та «Містера силу».

Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 10-В класі

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.