Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 7 класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 7 класі

Автор: Французан від 10-06-2015, 15:16, переглядів: 1 263

0 Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 7 класі

Вівторок, 2 червня

Команда 7 класу – "Crazy beesна чолі з капітаном Василиженко Марічкою та талісманом - Колєсніченко Марком представили свою команду.

Після загальношкільного заходу ми продовжили роботу у класі. Учні згуртувалися у творчі групи і почали працювати над проектом "We are the futurewe are the world ” ( Наше теперішнє, наше майбутнє!)

Середа, 3 червня

Після традиційного загальношкільного заходу учні переглянули презентації на тему та короткий відеофільм. Також провели конкурс-мандрівку "Across Great Britain, переглянули британський молодіжний серіал. Учні підготували Презентації на тему Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 7 класі«Великобританія»

П ҆ятниця, 5 червня

Учні 7 класу підготували загальношкільний захід, присвячений Америці. Діти на фоні презентації розповідали основні факти про США. Учні продемонстрували американський стиль життя, виконавши хореографічні композиції та заспівавши англійські пісні

Далі ми продовжили роботу у класі із перегляду презентацій про історію США, традиції та звичаї американців. Здобуті знання учні закріпили, беручи участь у вікторині, розгадуючи кросворди та під час виготовлення власних проектів

Субота, 6 червня

Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 7 класіУчні підготували презентації про популярні види спорту Німеччини, Великобританії, США у творчих групах та представили їх на огляд у класі. Кожна творча група закріпила знання учасників за допомогою цікавих вікторин. На завершення учні вивчили рухівку німецькою мовою та продемонстрували її у класі.

Потім учні 7 класу пішли в Ковалівський парк, де провели невелике спортивне змагання.

Понеділок, 8 червня

В цей день клас здійснив поїздку в Умань, Софіївський парк. Після захоплюючої екскурсії діти каталися на катамаранах та гуляли парком. Подорож була цікава, пізнавальна та захоплююча.

Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 7 класіВівторок, 9 червня

Тема: Подорож Україною із Заходу на Схід

Учні переглянули цікавий відеофільм про звичаї та традиції у різних регіонах України. Після перегляду фільму учні у міні- групах склали вікторину по кожному регіону та провели її у класі. Наступним видом роботи була інтерактивна гра: « Проведи екскурсію містом». Екскурсоводи обирали улюблене місто України та проводили екскурсію для іноземних туристів.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.