Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування у 11-Б класі «Життя за правилами успіху»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування у 11-Б класі «Життя за правилами успіху»

Автор: Французан від 5-11-2015, 16:31, переглядів: 1 011

0

Година спілкування у 11-Б класі «Життя за правилами успіху»У 11-Б класі проведено годину спілкування «Життя за правилами успіху».

Хто з нас з раннього дитинства не мріє досягти вершин у своєму житті, стати успішною людиною, яку знають, поважають, люблять, до якої звертаються і в радості, і в горі. Шлях до успіху для багатьох успішних людей починається саме у школі. Для цього треба багато чого навчитися – здобувати знання і бути обізнаним у різних сферах діяльності, цікавитися новими досягненнями у галузях, уміти застосовувати вміння і навички з користю для себе та для інших. Добре розвинені сила волі, працьовитість, цілеспрямованість, уміння доводити розпочату справу до кінця визначають життєвий успіх.

Серед авторів, які вивчають успішну особистість, одинадцятикласники проаналізували поради відомого американського психолога Дейла Карнегі. Для того, щоб наші мрії стали реальністю, необхідно розробити план дій і прагнути його реалізувати.

Година спілкування у 11-Б класі «Життя за правилами успіху»Тому гімназисти познайомилися з найяскравішими методиками життєвої успішності – «Щоденником успіху» та створенням «Колажу бажань».

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.