3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Щасливої дороги у країну Знань!

Автор: Французан від 2-09-2015, 16:41, переглядів: 1 453

0 Щасливої дороги у країну Знань!

Ось і пролунав перший дзвінок у нашому затишному та привітному облкомплексі. Учні, які подорослішали за літо, відпочили, знову зустрічаються зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули. У гімназії учнів зустрічають вчителі та вихователі - люди, які ведуть їх до вершин знань.

Найбільш хвилюючий новий навчальний рік для наших новачків – учнів 5 та 10-х обласних класів., які вперше переступили поріг нашого навчального закладу. Перед ними стоїть важливе завдання – добре вчитися, знайти нових друзів та сформувати класний колектив. Практичний психолог провела тренінг спілкування «Будьмо знайомі!» у новостворених класах з метою покращення адаптації до нових умов навчання. Щасливої дороги у країну Знань!Діти з захопленням розповідали про світ своїх захоплень, намагалися підтримувати один одного і зробили перші кроки назустріч формуванню нових класних колективів.

Хочеться побажати вам, новачки, щасливої дороги у країну Знань, знайти своє місце у нашій любій гімназії та з гордістю нести звання гімназиста.

Практичний психолог Якимчук Г.В.


Категорія: Ліцейне життя / Психологія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.