Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 5 класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 5 класі

Автор: Французан від 16-06-2015, 11:53, переглядів: 1 275

0 Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 5 класі

Долучення до поглибленого вивчення іноземних мов учнів 5 класу у літньої профільної школи дозволило дітям по новому осмислити те, що вони вивчають на уроках, вийти на новий рівень знань.

Використовували різноманітні види робіт: презентації, вікторини, колажі, проведення конкурсу талантів, конкурси творчих груп, спортивні змагання, екскурсії, подорожі. Підсумком роботи стали творчі звіти кожної групи учнів.

Дітирозширили свій світогляд про розташування німецькомовних країн у Європі, повідомили інформацію про традиції та звичаї у цих країнах, актуалізували світоглядні уявлення про те, наскільки багатокультурним є наше оточення та про важливість вивчення іноземних мов для полегшення розуміння у спілкуванні.

Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 5 класіУчні 5 класу прийняли активну участь у заході «талант-шоу». Прозвітували перед учнівським колективом про свій мовний досвід, який здобули за час навчання у мовній школі. Наші учні з великою годістю продемонстрували всі свої проекти, виконали пісню – рухівку німецькою мовою " Brüderchen, komm tanz mit mir!”.

Островська Аліна та Сіроменко Даша виконали пісню англійською мовою

"Wrecking Ball”, а Островська Аліна ще й вразила усіх виконанням французької пісні " Je voix”. Після захоплюючого концерту ми разом з учнями зробили пізнавальну прогулянку вулицею Дворцовою. Під час прогулянки учні по - черзі розповідали про визначні пам ' ятки царської епохи, які знаходяться на вулиці Дворцовій.

Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 5 класіУвесь день ми разом з класом провели на захоплюючій екскурсії у Софіївському парку. Роль екскурсоводів виконували учні 5 класу. Слід відмітити, що учні відповідально віднеслись до своїх завдань. Нєдєльчев Владислав, Жуковська Марія та Совотєєва Олександра розповіли пізнавальну інформацію з історії створення Софіївського парку, а також зробили цікаві довідки з древньогрецької міфології.

Ось враження учениці Дуплєци Аліни: « Ми побували разом з класом на екскурсії у м. Умань у Софіївському парку. Цей парк створений людськими руками. «Софіївка» має понад 200-річну історію існування. Прогулюючись парком, я ніби потрапила у казку. Найбільше мені запам'ятався «Великий водоспад». Висота падіння води у ньому близько 14 метрів. Ще мене вразили мармурові скульптури та фонтан « Змія». Мені дуже сподобалось!»

Урочисте закриття навчально-виховної практики з іноземної мови

Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 5 класіДень розпочався з концерту, на якому гімназисти демонстрували свої здобутки та таланти іноземною мовою. Учні 5 класу представляли два номери німецькою мовою " Brüderchen, komm tanz mit mir” та " Farben”. Після концерту всі разом, вихователь, учитель і ми - 5 клас, провели аналіз роботи з мовної практики, подякували за творчий підхід до виконання завдань, оцінили роботу та побажали гарного відпочинку влітку.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.