Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 10 Г класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземної мови у 10 Г класі

Автор: Французан від 16-06-2015, 11:52, переглядів: 1 261

0

Навчально-виховна практика  з вивченням іноземної мови у 10 Г класіЗа час навчально-виховної практики учні 10-Г класу значно розвинули свої знання та навички спілкування англійською та німецькою мовами. Відвідування загально-гімназійних заходів кожного дня згуртувало дітей, заняття групами в класі та опрацювання проектів значно підвищило їх бажання вивчати іноземні мови.

Команда учнів 10 Г класу "Aliens” обрала собі девіз "Hakuna Matata”, що англійською означає "no worries”. Учні працювали в групах та індивідуально у підготовці проектів "My favourite place in Kirovograd”, "Famous People of Great Britain”, "Traditions of Ukraine”.

Але найцікавишим для гімназистів став проект листування із школою-партнером з Японії. Кожен з дітей отримав адресу і відправив у Японію лист про себе, про Україну, про рідне місто. Завдяки цьому проекту учні мали можливість практикувати навички письма, підвищити мотивацію вивчення англійської мови, розвинути свою уяву про інші країни світу.

Багато емоцій принесла підготовка до звіту та участь в заключному концерті. Діти інсценували скетч "Tea Break”, в якому намагались передати британські традиції.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.