3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

БУТИ ЗДОРОВИМ – МОДНО!

Автор: Французан від 12-10-2013, 10:08, переглядів: 2 312

0

 

БУТИ ЗДОРОВИМ – МОДНО!Нещодавно у навчально-виховному комплексі відбулася зустріч учнів 11-В класу з Міжнародним консультантом ООН по сприянню здорового способу життя серед молоді Серджаном Стакічем та завідувачем обласного навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти обласного навчально-методичного центру практичної психології і соціальної роботи КІППО ім.В.Сухомлинського Чебоненко Валентиною Федорівною.

Під час спілкування обговорювались питання щодо формування свідомого вибору здорового способу життя, активного відпочинку. Учні розповіли про проведення психологічних тренінгів та бесід на теми: «Дорослішай на здоровя» та «Ми за здоровий спосіб життя!». Відповіли на ряд запитань, що цікавили міжнародного консультанта. Також вони поцікавились, яку реальну допомогу з цього питання здійснює американський гість. Сержант Стакіч розповів, що проводить тренінги для юних волонтерів в країнах Азії та Росії, до речі, спілкувався зрозумілою російською мовою.

До розмови приєдналась також учениця 11-А класу Цимбалюк Н., яка була учасницею апробації тренінгу «Дорослішай на здоровя», що проходив у Кіровограді. Валентина Федорівна відмітила наполегливу співпрацю учнів гімназії разом з практичним психологом та вихователями у сприянні здоровому способу життя.

Якимчук Г.В.

 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.