Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » Лінійка до Тижня математики, фізики та інформатики

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Лінійка до Тижня математики, фізики та інформатики

Автор: anna_garifylina від 28-11-2016, 14:03, переглядів: 984

0 Програмісти з Google знають, як привернути увагу аудиторії: нагадують про визначні дати і події, розробляють яскраві дудли та неодмінно вітають із днем народження усіх зареєстрованих користувачів. Але певні функції все ще залишаються поза увагою, хоча знаходяться на відстані одного кліку

Do a barrel roll – напевно, одна із найвідоміших крашанок пошуковика. Введи цей запит, натисни «Пошук» і спостерігай… Головне, щоб тобі не запаморочилось у голові.

 Zerg Rush – якщо скористаєшся цим запитом, готуйся до нападу зграї літер «О». Цікава гра для тих, кому набрид веб-серфінг, і хто бажає трішки розвіятися.

Щоб знайти наступну крашанку, увійди у розділ «Зображення» і набери у пошуковому рядку Atari breakout. Насолоджуйся класичною грою арканоїд.

Бажаєш дізнатися, у чому сенс життя? Просто введи у Google Answer to life the universe and everything, і все нарешті стане зрозумілим.

Крашанки заховані і на головній сторінці Google. У налаштуваннях вимкни функцію живого пошуку (праворуч внизу: «Налаштування» – «Налаштування пошуку» – «Живий пошук» – «Ніколи» – «Зберегти»). Тепер введи у пошуковий рядок Who’s the cutest? й натисни на кнопку «Мені пощастить!». Насолоджуйся!

Запит Webdriver torso змінює логотип Google на різні геометричні фігури.

YouTube

Так як відеосервіс  YouTube належить компанії Google, не дивно, що й тут програмісти приховали декілька віртуальних великодніх яєць.

Use the force Luke – якщо ввести цю фразу у пошуковий рядок відеосервісу, всі результати «попливуть», а користувач зможе керувати ними за допомогою миші.

Doge Meme – якщо скористаєшся цим запитом – поглянь на шрифт.

На жаль, в YouTube залишилося дуже мало крашанок. Ще кілька років тому усі користувачі сервісу могли пограти у класичну «змійку» та 1980 (аналог гри Space Invaders) або побачити, як завдяки іншій функції відео починали «танцювати» під Harlem Shake.


Звичайно ж, що розповісти про всі «крашанки» які існують у мережі не можливо, тому шукайте, знаходьте, розповідайте про свої  знахідки , живіть цікаво!
За матеріалами сайту studway.com.ua

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.