Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » Літературна кав'ярня "На крилах кохання" (10 клас)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Літературна кав'ярня "На крилах кохання" (10 клас)

Автор: anna_garifylina від 16-03-2016, 16:11, переглядів: 1 332

0
Літературна кав'ярня "На крилах кохання" (10 клас) Із настанням весни все більше хочеться говорити про кохання. На цю вічну тему і вели розмову учні 10 класу разом з вихователем Коноваловою Н.В. на відкритому виховному заході, який відбувся 14 березня 2016 року.
У теплій та невимушеній атмосфері учні з’ясовували, що таке любов, кохання, закоханість…
Що думають про кохання наші молодші гімназисти, дізнавалися Бикова Маргарита й Абдула Юлія у своєму відеоролику.

Піддубна Юлія розповіла легенду про двох львівських закоханих -  молодого купця із Флоренції Паоло Мікеліні, що приїхав до Львова торгувати вином, і  красуні Пелагеї Красовської.

До речі, подейкують, що саме ця історія львівського трагічного кохання дуже зворушила Вільяма Шекспіра – аж до написання «Ромео і Джульєтти»...

До  кав’ярні завітали Тетяна Ларіна (Савченко Анастасія) і сучасна Тетяна (Капуста Аліна), які писали листи своїм коханим.

В гостях у літературної кав’ярні також побували головні герої п’єси М.Старицького «За двома зайцями». Їх ролі майстерно зіграли Кісарець Каріна та Пашковець Артем. Всі присутні були в захваті від співу Левченко Лілії, яка виконала пісню Наталки із опери «Наталка Полтавка».

 Яскравими були виступи Клочко Катерина з піснею «Крила», Сєрової Свєтлани, яка виконала фортепіанну п’єсу Людвіга ван Бетховена «До Елізи»,  та Педорук Олена в образі Кармен.

Відвідувачі кав’ярні змогли зігрітися не лише духмяною кавою чи чаєм, а й поетичними творами про кохання, які прочитали Мовляв Діана, Рукодій Сергій, Сергієнко Марина, Тимченко Лариса, Мажара Поліна, Мартиненко Аліна, Клочко Катерина,  Кісарець Карина, Ткачова Анна, а Бендерова Марія і Ярошевська Ольга зачарували слухачів своїми власними віршами.

 Презентацією прочитаних книжок про кохання зуміла зацікавити однокласників Бендерова Марія - найактивніший читач класу.

Завершилась зустріч у літературній кав’ярні переглядом уривків з найромантичнішого кінофільму про кохання «Пурпурові вітрила».

… Час пливе, все змінюється. І тільки пурпурові вітрила залишаються символом непохитної віри, всепереможної мрії. Діти, цінуйте свою мрію, боріться за неї, і тоді в життя кожного обов’язково ввійде пурпуровий вітрильник «Кохання». 
 

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.