3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Свято врожаю "Овочевий край"

Автор: anna_garifylina від 28-09-2015, 17:02, переглядів: 1 055

0
Свято врожаю "Овочевий край" Здавна Україна була багата на свята, та найвеселіші і найщедріші проводили восени, коли люди, прибравши урожай, робили заготовки на зиму. Ось і гімназія не порушуючи своїх традицій відсвяткувала Свято врожаю на тему "Овочевий край".

І як завжди відбулося не просто свято, а цікаве пізнавальне знайомство з давно відомими представниками овочевого царства, адже кожен овоч має свою історію, надзвичайну різноманітність сортів і видів, свою вітамінну цінність. Свято проходило у вигляді конкурсної програми, де кожен клас обравши свій овоч намагався розповсіти про нього найцікавіші факти, приготувати якнайбльше страв з використанням овоча та презентувати свій овоч так, щоб жюрі віддало максимальну кількість балів саме йому.
 
Свято врожаю "Овочевий край"В результаті напруженої боротьби перемогу отримали: І місце - "Картопляне село" (9 клас), ІІ місце і ІІІ місця- "Шалені морквинята" (10 клас) і "Родина цибулевих" (11 клас).
 Також було оцінено оформлення столу у команд:  "Ла томатина" (5 клас), "Картопляне село" (9 клас) та "Перчинки" (6 клас).
 

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.