3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Баранюк Є.

Автор: yulua від 14-10-2013, 15:07, переглядів: 2 545

0
Баранюк Є.Баранюк Євгеній - випускник гімназії 2012 року. Мало хто з учнів та вчителів здогадується, що цей мовчазний хлопець, який не любить бути в центрі уваги, має досить великий перелік почесних перемог в обласних олімпіадах з інформатики: 2008 р. – І місце, 2009 – ІІІ, 2010 – знову. 
І все ж, не помітити надзвичайно високого рівня Євгенія як комп’ютерного користувача та програміста – було неможливо. Однокласниці, вважаючи його справжнім комп’ютерним генієм, сформулювали своє захоплення його здібностями так: «Коли сидиш поряд із Женею за комп’ютером, відчуваєш себе справжнім неандертальцем!».
Ставши учнем 10-го математичного класу гімназії, Євгеній одразу дав зрозуміти, що не збирається зупинятись на досягнутому – на обласній олімпіаді з інформатики зайняв ІІ місце. А в 11 класі до вже звичних перемог обласного масштабу приєдналось почесне ІІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнськоого конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Не менш приємним і важливим було запрошення стати студентом Київського політехнічного університету.

Категорія: Галерея слави

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.