3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

The English Guides

Автор: dend від 7-06-2017, 11:47, переглядів: 1 014

0

На календарі 6 червня, а отже почався другий тиждень мовної практики. Сьогоднішній ранок був незвичайним, адже після звітів всіх капітанів команд, 5 клас провів відкриту лінійку. Для всіх учнів було цікаво відкрити інакший, новий світ. Хоч розмовляли вони німецькою, проте всі присутні з легкістю зрозуміли про що йшла мова. Яскраві виступи, запальні танці та пісні – все це супроводжувало нас під час лінійки і все це задало нам настрій на весь сьогоднішній день.

Повернувшись в клас, нам запропонували підготувати говоріння про дендропарк «Софіївка». Учні швидко приступили до роботи. Так кожен готував цікаву інформацію під час першого практичного заняття. Під час наступного – ми провели вже сам Speaking. Переможці конкурсу гідів виграли досить цікавий та незвичайний приз. А який саме – ви дізнаєтеся з часом.

Після цього ми вирішили заповнити наші особисті щоденники. На новій сторінці ми записали невеличку речівку англійською мовою. Ці слова так врізалися нам в пам’ять, що крутилися в нас в голові цілий день.

Трішки відпочивши, Наталія Петрівна, наш керівник практики, запропонувала пройти завдання з розділу «Reading» цьогорічного ЗНО. Швидко справившись з ними, ми вирішили подивитися фільм про екологічні проблеми людства. Наш вибір впав на англомовній картині «The Day After Tomorrow». Ніхто з 10-В не міг відійти від екрана. Такий метод вивчення англійської мови нам дуже подобається.

Далі ми вирішили провести репетицію нашої відкритої лінійки. Під час цього ми активно обговорили всі наші ідеї та методи їх втілення. На закінчення ми підвели підсумки і обговорили плани на наступний день.

Категорія: Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.