3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

У музеї пожежної безпеки 10-Г клас

Автор: Oleksandra від 13-11-2015, 12:32, переглядів: 1 263

0

 

 

У музеї пожежної безпеки 10-Г класЦього тижня нашому класу випала нагода вперше відвідати музей пожежної безпеки. 

 

Зустріч нам дуже сподобалась. Екскурсовод цікаво та змістовно розповіла нам про пожежі, які відбувались на Кіровоградщині протягом останніх ста років. Усього лише за століття наше місто повністю згорало 8 разів, але кожного разу відроджувалось і ставало ще кращим та більшим.

У музей ми відвідали 3 зали: зал історії, зал техніки та служби, зал профілактики. Перший зал музею розповідає про історію пожежної охорони Кіровоградщини. Зал історії прикрашає унікальна діарама „Пожежа в Єлисаветграді 1834 року”, де ми на мить поринули в той страшний рік.

Все, що знаходиться в залі техніки та служби, дозволяє наглядно довести пересічному громадянину, за допомогою якого технічного оснащення працівники пожежної охорони виконують свої службові обов’язки, якими інструментами користуються для того, щоб якнайшвидше врятувати людей з місця пожежі, ліквідувати вогонь та врятувати матеріальні цінності. Найважливіший, дуже цікавий та незвичний зал – зал профілактики, адже у ньому проводиться основна профілактична робота, що допомагає уникнути пожежі, правильно діяти в екстремальних умовах тощо. Кожен з нас вважає, що пожежа може статися де завгодно, тільки не в мене. Саме з цієї причини люди так легковажно нехтують елементарними правилами пожежної безпеки.

Сподіваємось, кожен з нас зробив для себе висновки й запам’ятав найважливіші правила, як себе зберегти чи як діяти під час цього сташного лиха.

Вікторія Лихоліт, 10-Г

 

Категорія: Безпека житттєдіяльності

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.