Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Учні 5 класу відвідали пожежно-технічну виставку-музей пожежної безпеки

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Учні 5 класу відвідали пожежно-технічну виставку-музей пожежної безпеки

Автор: Французан від 14-11-2014, 09:25, переглядів: 1 494

0 Учні 5 класу відвідали пожежно-технічну виставку-музей пожежної безпеки

Учні 5 класу відвідали пожежно-технічну виставку-музей пожежної безпеки у м. Кіровограді.

Гімназисти з цікавістю слухали розповідь екскурсовода про історію створення музею, про історію виникнення пожежної охорони Кіровоградщини, про необхідну поведінку людини під час пожежі, про вплив диму на людину і як не допустити виникнення пожежі. Діти роздивлялися різні макети, плакати, предмети пожежної безпеки, які водночас лякають і зачаровують своїх глядачів. Розглядаючи діораму «Пожежа Єлизаветграду 1834 року» уявляли всю силу і могутність вогню, який знищує все на своєму шляху. Вразило та змусило глибоко замислитися п’ятикласників повчальний перегляд діорами «Квартира до і після пожежі». Діти були шокований тим, що зробив вогонь з добре облаштованого житла.

Відвідавши музей учні зрозуміли, що пожежа має жахливі і незворотні наслідки, і правила пожежної безпеки необхідно не тільки знати, але й старанно їх виконувати де б ти не знаходився: вдома, в школі чи на природі. Адже вогонь – це дуже руйнівна сила. Від дотримання елементарних правил залежить добробут житла і, дуже часто, життя людини.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.