Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Весняний концерт «Разом до Перемоги!»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Весняний концерт «Разом до Перемоги!»

Автор: feanen від 22-03-2024, 14:59, переглядів: 100

0

Скажу, здавалось би на перший погляд, страшні слова, але як би хотілося, щоб цей неперевершений концерт був востаннє. А натомість кричати, танцювати і співати про саму Перемогу, славу нашим Захисникам і Захисницям, славу нашій незламній, непоборній святій Україні!

Але… коли палають і земля, і небо наші діти вселяють віру і впевненість у Перемозі! 

Незважаючи на всеношні тривоги, недоспані ночі, втому, зрізи знань, кінець третьої умовної чверті вони разом із вчителями-хореографами, вчителем музики, класними керівниками та вихователями підготували весняний концерт «Разом до Перемоги!». І, дякуючи нашим Захисникам і Захисницям, мали можливість його провести!

Впевнені, що позитивну енергетику дітей, їхні молитви відчули хлопці і дівчата на передовій – бо в нас  одна душа, думка, ми один єдиний народ – бо українцями треба родитися, щоб все це разом відчувати!

Тому ми – нікому не по зубах!

Запалу і впевненості в Перемозі задав початок концерту хореографічною композицією «Хліборобська Кіровоградщина».

Яку щирість проявляли діти в усіх художніх номерах! Чи то в хореографічній картинці «Перше кохання» у виконанні учнів школи мистецтв, чи хореографічних композиціях,  «Легко» (6 клас), «Світло душі» (10-А клас), «Вічна пам’ять» (9 клас), «Квіти мінних зон» (учні школи мистецтв та дівчата 11-А класу),  чи у веселій безтурботній «Ча-ча-ча» (Єлизавета Федорова, Євген Кузьменко). Чого вартували «Хлопчачі розваги», в яких хлопці 9 та 10-А класів продемонстрували свій характер, силу та мужність.

Теплоту, ніжність та  стан зболеної душі передали Аліна Любченко та Софія Кліваденко (11-Г клас) в пісні «Там, де ти», та Станіслава Чепак із Кірою Панасюк у пісні «Війна й кохання».

Щиро, проникливо прочитали поезію В. Соссюри «Так ніхто не кохав» Сніжана Чорномор та Рамір Шарапов.

Учні 8 класу підготували театрально-хореографічну замальовку «Ромео і Джульєтта» на основі класики в сучасній обробці.

Прекрасно і майстерно виступили гімнастка Варя Данілова з композицією на пісню Онуки «Розкажи мені сни» та Діана Футорнюк з обручами.

Дівчата Поліна Букарт (10-В клас) із фантазією на українську народну пісню «Чом ти не прийшов»,  Тетяна Єгоян (11-В) з піснею «Ой я знаю, що гріх маю»,  хлопці Богдан Шайдюк, Сергій Вініченко, Владислав Іванов (11-Б клас)  та Руслан Кравець (10-В клас) із піснею «Олені-олені» довели, що українська нація не знищенна!

Підтвердженням і остаточним підсумком стала авторська поезія Єлизавети Сіянко (11-Г клас) та пісня «Перемога» у виконанні хору учнів 10-11-х класів.


Тож Українцями треба родитися.

У любистку помити чоло.

І за себе, й за всіх помолитися,

Щоб зеленеє жито цвіло.

Щоб затихли на сході гармати.

Щоб душа не попала у вир.

Україна - це жінка і мати,

Це і спокій, добробут і мир.

 

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.