3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Небо ясні зірки вкрило

Автор: feanen від 4-01-2024, 13:01, переглядів: 174

0

Дякуючи нашим Захисникам і Захисницям ми мали змогу провести новорічне театралізоване дійство «Небо ясні зірки вкрили».

В Україні світська обрядовість зустрічі Нового року просякнута горщиком куті на покуті, щедрим житнім засівом сусідської домівки, величальною піснею на честь господаря і господині та їхніх діточок.

Від того, як ми шануватимемо своїх предків, свої кращі традиції, своїх Героїв залежатиме наша духовність, наша цивілізованість і майбутнє нашої родини, рідної України.

Щороку ми намагаємося долучитися до животворних джерел народних звичаїв і обрядів.

Саме напередодні Старого нового року ліцеїсти, вчителі,батьки мали можливість разом із нашими учасниками побувати на Андріївських вечорницях, Святій вечері та Щедрому вечорі, переглянути театралізований вертеп, отримати насолоду від виконання різдвяних колядок та хореографічних постановок, пожартувати із Маланкою та Василем, поспівчувати Козі, почути величні віншування. 

У кожному блоці програми згадали наших Захисників, помолилися за мертвих, вшанували пам’ять героїв, які не можуть святкувати з родиною, бо захищають рідну землю від московитів, помолилися за живих, щоб оградив Бог їх своєю силою і оберіг від усякого зла! 

Слово, звичаї, обряди – це наша зброя, яка теж пробуджує психологію переможців!

Новорічне театралізоване дійство «Небо ясні зірки вкрили» підготували класні керівники та вихователі, вчителі-хореографи, вчитель музики, фахівці технічного центру та наші талановиті, неперевершені учні!

Проводжаємо ці свята із присмаком пороху, а других дочекаємося уже з ПЕРЕМОГОЮ!!! МИРОМ!!! ДОСТАТКОМ, БЛАГОПОЛУЧЧЯМ У НАШІЙ НЕЗАЛЕЖНІЙ ПРОЦВІТАЮЧІЙ УКРАЇНІ!!!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.